Blog / Hlavní jídla / Moučníky / Různé nápady z kuchyně / Rychlé večeře / vegan / Vlog
Každý rok pravidelně vařím na našem týdenním babinci v Opavě a každý rok se s vámi dělím o recepty a také o to, na kolik nás to vyšlo….
A ani tentokrát to nebude jinak. Ale klidně se podívejte, jak to bylo v roce 2023.
Nebo jak jsem vařila ještě na Zubří (předchůdce Opavy)

Celý týden se nesl v duchu Asie a cuket.

Recepty najdete ve vlogu.

Kromě vaření jsem i pekla.

Tenhle koláč je také z cukety.

Monika ze Slovenska přivezla tip na to, jak jinak podávat meloun.


Ze zbytků melounu jsme vyrobily skvělou marmeládu.


Slaný závin.



A cuketový krém.
Sushi nesmí chybět….



Ze zbytků na sushi můj nový objev….

Smažené „obálky“ z rýžového papíru s řasou s dobrotami, které zbyly ze sushi.

Fakt dobrota.


Další koláč.


Závitky, do kterých jsem zamotala mimo jiné zbytky z japonské restaurace.

Při přípravě dhalu jsem objevila skvělý otvírák na plechovky.


Tak na kolik myslíte, že vyšlo naše jídlo, které jsem vařila?? Odpověď najdete na konci vlogu.




