Blog / Různé nápady z kuchyně / Rychlé večeře / vegan / Vlog
Další pozdrav z postele a kuchyně… opravdu se snažím, dokonce ležím v kuchyni a vstávám jen, když si připravuji něco k jídlu, což mne baví…. jen to nedělám často, protože jím málo a jedno běžné jídlo mi vydrží i na tři až čtyři porce….
Takže ve vlogu pokračujeme v tom co vařím a jak si to vaření užívám….

I když občas se něco i nepodaří…. třeba tahle bábovka…. proč uvidíte ve vlogu.

Ale bramboračka se mi povedla na jedničku s hvězdičkou, dokonce jsem ji i jednou snídala, což není můj styl, ale sedla mi náramně.

Také se vám pochlubím jakou radost jsem si udělala – koupila jsem si japonskou mandolínu a jsem z ní nadšená, už abych mohla více vařit a využiji ji do maxima. Zatím jsem pro vás domluvila na e-shopu dovozce slevu 10% při zadání kódu MONIKA10.

První moje krájení přežily všechny mé prsty (tedy s maličkým bodnutím) a vyzkoušela jsem ji na cibuli a cuketě.

Připravila jsem si cuketovou teplou/studenou pomazánku – na mém webu ho najdete jako cuketový tatarák.

Tato směs je skvělá teplá i studená a taky jsem ji zabalila do tortilly a bylo to moc super.




