Blog / Hlavní jídla / Nápady / Panenky / Rychlé večeře / vegan / Vlog
Ano, opravdu se stále snažím nestrnout vše a většinu dne prostě polehávám (až mne z toho občas bolí záda a tak se musím protáhnout) 🙂
Vylosovala jsem, resp. program vylosoval výherkyni balíčku kosmetiky ATOK na Instagramu, který jsem vám představila tady. Pokud jste nevyhráli, tak připomínám, že až do 15.12. máte díky mému kódu MONIKA u této firmy s přírodní kosmetikou slevu celkem 20% (15% je vánoční sleva a 5% máte ode mne).


Kromě vaření jsem trošku i tvořila – razítkovala jsem do samotvrdnoucí light FIMO Air hmoty.

Určitě to v nejbližších dnech dodělám, ale i tak mne nezapomeňte odebírat a sledovat na YouTube, ať o to nepřijdete.

Na razítkování je absolutně nejlepší tahle hmota FIMO Air.

A pak jsem už jen vařila – třeba květák ala bufallo wings.

Nebo rýži s dobrou směsí. U rýže se zastavím u rýžovaru, na který jste se někteří z vás ptali a vysvětlím proč ho mít/nemít.

Opět jsem využila svou novou japonskou mandolínu a jsem z ní stále nadšená, tak nezapomeňte, že jsem pro vás domluvila na e-shopu dovozce slevu 10% při zadání kódu MONIKA10.

A tady je hotové jídlo a moje miniporce – ani tu jsem nedojedla všechnu…. ale i Martinovi to chutnalo a já si poprvé i vyzkoušela, že rýži můžete v rýžovaru přihřát i za pár hodin….




