Blog / Dekorace / vegan / Vlog
Dodělávám rozpracované, dofocuji uvařené a zvu vás na kurzy a děláme kimchi – to je takové lehké shrnutí dnešního dne…
K snídaňosvačině jsem nebyla líná udělat si banánové lívance s mandlovou nutelou. Využila jsem opět můj univerzální sendvičovač s nástavcem na lívance.

K nim jsem si uvařila konvičku kávy, kterou jsem dostala od Aničky včetně obrázků.

Při snídani a lehce po ní jsem si opět četla… další skvělá knížka… miluji ten Kindl.

Prozradím vám kouzlo s jídelními hůlkami.

Začínám připravovat Loskutáka…. a ukáži vám první z adventních kalendářů….

Čekala jsem na dobré světlo a vyfotila vám gyoza knedlíčky do kuchařky a také do sobotních jihočeských Deníků.

Pokračovala jsem ve zpracování natiskanutých mandal..

Dodělala jsem talířek na prstýnky

a jeden držáček na štětce.
A s Jitkou Zajíčkovou domluvila její skvělé kurzy u mne doma v Českých Budějovicích v sobotu 18.12. – více o tom tady, včetně možnosti se přihlásit.

A kromě hraní, skypu s malou Aničkou a jinými aktivitami jsme ještě zvládli udělat KIMCHI. Recept na něj najdete tady.

Krásný sváteční den přeji




