Blog / Moučníky / vegan / Vlog
Dvoudenní, předodjezdový vlog…. balím a balím a balím… a do toho občas něco jiného….
Šablony roztřízeny a srovnány do krabic, které jsem připravila včera.

Snídaně ze zbytků na mne nějak podezřele kouká 🙂

Ukáži vám jak na těstovinový salát.

Balení pokračuje.

Skoro hotovo. Jakmile je seznam víceméně vyškrtán, házím se do klidu. Proto miluji seznamy.

Tibi krystaly zamrazeny.

A protože Martin slaví prvního srpna narozeniny, tak bude třeba dortík.

Korpus upečen – recept najdete ve vlogu.

Druhý den kontrola v nemocnici – beru si s sebou zbytky od dortu a Kindle. Nakonec čekám skoro čtyři hodiny.

Naštěstí sedím v kavárně v parku naší nemocnice.

Čekání za to stálo. Mám dobré zprávy. Více ve vlogu.

K obědu si s Martinem dáváme ten těstovinový salát a k tomu karbanátky z mletého z Lidlu.

A večer degustujeme veganského tuňáka – jak dopadl??? Podívejte do vlogu.

Zítra nebo pozítří vás již vezmu s sebou na Sebuzín a nakrojíme dortík…




